انواع اتصالات صنعتی
ماشین آلات لاندری های صنعتی ، همچون دستگاه های بزرگ و کوچک دیگری که در صنعت مورد استفاده قرار میگیرند از قطعات گوناگونی تشکیل شده اند .
هر کدام از آنها با روشهای متفاوت مانند : ریخته گری ، آهنگری ، نوردکاری و … تولید میشوند .
در اکثر موارد ضرورت ایجاب میکند که این قطعات با روشهای خاصی به یکدیگر متصل شوند .
اتصال قطعات معمولاً به یکی از روشهای زیر صورت میگیرند:
اتصال دائم
به اتصالاتی گفته میشود که برای جداسازی آنها وسیله اتصال و قسمتی از قطعات متصل شده یا تمامی آنها ، آسیب ببیند مانند جوشکاری و لحیم کاری سخت . لذا در اتصال قطعات صنعتی هنگامی از این روش استفاده میشود که نیاز به جدا سازی آنها نباشد.

انواع اتصالات صنعتی
اتصال موقت
شامل اتصالاتی است که جداسازی آنها بدون آسیب دیدن قطعات پایه و قطعات اتصال دهنده صورت گیرد . این عمل ممکن است به دفعات انجام شود و در هر دفعه قطعات اولیه با همان اتصال دهنده های قبلی به هم وصل شوند مانند اتصال با استفاده از پیچ و مهره ، خار ، گوه ، پین و …. .

اتصالات موقت
اتصالات در اجزا نیز به سه دسته به شرح زیر تقسیم میشوند :
اتصالات مکانیکی
شمال اتصالاتی است که با استفاده از عملیات مکانیکی صورت میگیرند . این روش اتصال معمولاً با به کارگیری وسایل اتصال موقت مانند پیچ و مهره ، خار ، گوه ، پین و … انجام میشود.

اتصالات مکانیکی
اتصالات شیمیایی
در این روش قطعات با استفاده از مواد شیمیایی ( چسبهای معدنی و آلی ) به یکدیگر متصل میشوند . امروزه چسبهای مختلف به عنوان اتصال دهنده مطلوب و با کیفیت بسیار خوب ، در صنعت مورد استفاده قرار میگیرند .

اتصالات شیمیایی
اتصالات متالوژیکی
چنانچه قطعات در محل اتصال دچار تغییر خواص گردند میگوییم (اتصال متالوژیکی)صورت گرفته ؛ مانند اتصال از طریق جوشکاری و لحیم کاری سخت.

اتصالات متالوژیکی